Echipa “Asta-i România!” ne prezintă imagini din incinta primăriei locale Balcani, acolo unde sala de ședințe a fost transformată într-un salon de manichiură veritabil, cu lampa UV, pile și oje, dedicat angajatelor primăriei.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Pe urmele lui Brâncuși

Inițial, imaginile au devenit virale, după ce Ciprian Barna, consilier local, a filmat totul și a postat în spațiul public.

Omul revoltat îl acuză pe primar că prin întreținerea manichiurii angajatelor și-ar întreține și voturile de 23 de ani încoace.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Balcani, o comună ca toate altele de prin Moldova, nici prea adusă în epoca în care trăim, dar nici chiar lăsată în urmă. O localitate cu un nume care spune totul despre loc și despre oameni.

Citește și: Cum va fi vremea în weekend? Prognoza meteo pentru perioada 24-26 februarie 2023

Descoperim aici un colț din sala de ședințe a Consiliului Local Balcani, transformat într-un salon de manichiură.

La ora zece dimineața ziua de lucru abia a început și, în timp ce pe fundal se aud manele, manichiurista îşi aşteaptă liniștită următoarea clientă.

Nu ratați “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si