Close sidebar
Close sidebar

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”: Pila și oja fac legea în Primăria Balcani

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ajunge, duminica aceasta, la Bacău, în comuna Balcani, pentru a ne prezența un material inedit. Trăim în țara în care nu ne mai suprinde nimic și numai la noi angajații de la Stat își fac unghiile în timpul serviciului.

Sorin Negru,

Nu ratați “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol

Echipa “Asta-i România!” ne prezintă imagini din incinta primăriei locale Balcani, acolo unde sala de ședințe a fost transformată într-un salon de manichiură veritabil, cu lampa UV, pile și oje, dedicat angajatelor primăriei.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Pe urmele lui Brâncuși

Inițial, imaginile au devenit virale, după ce Ciprian Barna, consilier local, a filmat totul și a postat în spațiul public. Omul revoltat îl acuză pe primar că prin întreținerea manichiurii angajatelor și-ar întreține și voturile de 23 de ani încoace.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Balcani, o comună ca toate altele de prin Moldova, nici prea adusă în epoca în care trăim, dar nici chiar lăsată în urmă. O localitate cu un nume care spune totul despre loc și despre oameni.

Citește și: Cum va fi vremea în weekend? Prognoza meteo pentru perioada 24-26 februarie 2023

Descoperim aici un colț din sala de ședințe a Consiliului Local Balcani, transformat într-un salon de manichiură.

La ora zece dimineața ziua de lucru abia a început și, în timp ce pe fundal se aud manele, manichiurista îşi aşteaptă liniștită următoarea clientă.

Nu ratați “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI