Într-un sat din inima Teleormanului, într-o casă sărăcăcioasă, așa își trăiesc copilăria amară șase frați, alături de tatăl lor. Copiii au între 5 și 18 ani și împart același destin nemilos împreună cu părintele patern, Iulian Duică, singurul care are grijă de ei. Cu toții trăiesc cu numai 800 de lei, pensia tatălui.

Citeste si: Masha, iubita lui Paul de la "Puterea Dragostei", de urgență la spital, la o lună după ce a născut

Un tată și cei șase "pitici"

Iulian Duică, nea Milică, așa cum este cunoscut în sat, are 63 de ani. Cu mâinile bătătorite de munca grea și obrazul brăzdat de lacrimi și griji, acesta se chinuie, de aproape 5 ani, singur și bolnav, să-i crească bine pe cei mici, după ce mama lor i a parasit.

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Un tată și cei șase "pitici"

Citeste si: Cătălin Botezatu aniversat la "Teo Show"

Nea Milică încearcă să se descurce cum poate, însă îi este foarte greu, din cauza sărăciei în care trăiesc. În fața destinului crunt, frații au învățat că trebuie să fie uniți ca să răzbată, sunt fericiți că se au unul pe altul, și oricât de greu le este, sau oricât de mari le sunt grijile, toate le împart, și acestea par mai ușor de dus.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Un tată și cei șase "pitici"

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”, Periplu de poveste pe plaiuri argeșene

Tot duminică, la “Asta-i România!”, ne reîntâlnim cu Marin Scurtu, excentricul primar din Optași Măgura, jud. Olt. De data aceasta edilul din comuna cu turn Eiffel, Arc de Triumf și pod peste gârlă, botezată Sena, a organizat Ziua Națională după modelul din Capitală.

Sătenii au defilat pe ulițe cu un tun improvizat din ţeava unui cazan de ţuică, pus pe o dubiţă, din care au răsunat cântece patriotice. N-au lipsit nici caii și călăreții în fruntea cărora a stat mândru primarul, un personaj spumos, care de 21 de ani este la cârma Parisului de … Oltenia.

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Un tată și cei șase "pitici"

Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii Asta-i România

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Nu ratați, duminică de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citeste si: Radu, decizie radicală în casa "Puterea dragostei". "Am plecat acasă. Gata, la revedere!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si