In editia din aceasta duminica a emisiunii „Asta-i Romania!”, difuzata de la ora 14:30, la Kanal D, va prezentam in exclusivitate marturia unei infirmiere de la Spitalul Judetean Suceava, suspecta ca ar fi infectata cu virusul covid-19.

Strigatele de ajutor vin acum de la personalul medical din prima linie- medici, asistente, infirmieri care reproseaza autoritatilor ca nu le-au pus la dispozitie macar strictul necesar ca sa nu se infecteze.

Si consecintele se vad- Una din sapte persoane infectate de covid-19 in Romania e din sistemul medical.

Citeste si: Motivul surprinzător pentru care Andrei de la Survivor România nu a dormit cu iubita lui Karina în aceeași cameră! Cei doi s-au evitat după ce au câștigat vila pe traseu

Suceava risca sa devina „Lombardia Romaniei”, dupa ce saptamana aceasta s-au anuntat peste o suta de cazuri de imbolnaviri in randul angajatilor din spital.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Lacrimile curg fara oprire pe obrazul infirmierei din Suceava, pentru ca se teme nu doar pentru viata ei, ci si a familiei.

Este ingrijitoare la Spitalul Judetean Suceava si  afirma ca,  de cateva zile, are simptomele temutului virus.  A ales sa iasa in fata si sa spuna cosmarul prin care trece, asta chiar daca stie ca restul colegilor prefera sa taca.

Citeste si: Grațiela a spus adevărul! Care a fost motivul pentru care s-a îndepărtat de Mihai Onicaș la Survivor România! ”Totul s-a întâmplat odată cu venirea lui Ghiță!”

Chiar daca, in spital, se stia de infectia cu COVID-19, personalul nu a fost in niciun fel protejat. Ba dimpotriva. Li s-ar fi cerut imperios, printr-un mesaj de la conducerea institutiei, sa vina la spital. Nimeni nu a indraznit sa scoata un cuvant de tema ca va fi dat afara. O tacere care s-ar putea intoarce insa tot impotriva oamenilor, povesteste cu amaraciune infirmiera.

Citeste si: Faimosii si Razboinici au ajuns la capatul puterilor! Cine va castiga jocul de imunitate? Urmariti un nou episod ''Survivor Romania'', MAINE, de la 20:00, pe Kanal D

​Urmariti un material in exclusivitate, cu marturiile medicilor despre situatia din spitalele din Romania, in aceasta duminica, de la ora 14:30, in emisiunea „Asta-i Romania!”, difuzata la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si