Telespectatorii vor afla cum a fost procesul de recuperare, ce schimbări a adus această decizie în viața ei și cum se simte acum, după pierderea în greutate.

Citește și: Teo, sărbătorită de prieteni, celebrități și echipă! Ediție emoționantă a emisiunii “Teo Show”, mâine, de la ora 10:00, la Kanal D

Tot duminica, la “Teo show”, vom putea urmari discuție captivantă cu Adriana Bahmuțeanu și soțul ei despre vizita recentă la medicul estetician.

Vom descoperi ce intervenții au ales să facă pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic și cum se simt acum în urma acestor proceduri. Vom explora motivele care i-au determinat să apeleze la chirurgia estetică și cum consideră că acestea le-au influențat viața.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Din beznă, la lumină

Nu ratati emisiunea "Teo Show" de la Kanal D, duminica aceasta, la ora 10:00, pentru a afla detalii interesante despre povestile de transformare ale vedetelor și pentru a descoperi secretele din spatele deciziilor lor de a-și schimba aspectul fizic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si