Close sidebar
Close sidebar

Duminica, la “Teo Show”, Vica Blochina, prima apariție după micșorarea stomacului. A slăbit aproape 10 kg!

În editia de duminica a emisiunii "Teo Show", difuzata la 10:00, la Kanal D, Vica Blochina vine in platoul emisiunii, dupa ce a reușit să slăbească aproape 10 kg în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol

Telespectatorii vor afla cum a fost procesul de recuperare, ce schimbări a adus această decizie în viața ei și cum se simte acum, după pierderea în greutate.

Citește și: Teo, sărbătorită de prieteni, celebrități și echipă! Ediție emoționantă a emisiunii “Teo Show”, mâine, de la ora 10:00, la Kanal D

Tot duminica, la “Teo show”, vom putea urmari discuție captivantă cu Adriana Bahmuțeanu și soțul ei despre vizita recentă la medicul estetician. Vom descoperi ce intervenții au ales să facă pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic și cum se simt acum în urma acestor proceduri. Vom explora motivele care i-au determinat să apeleze la chirurgia estetică și cum consideră că acestea le-au influențat viața.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Din beznă, la lumină

Nu ratati emisiunea "Teo Show" de la Kanal D, duminica aceasta, la ora 10:00, pentru a afla detalii interesante despre povestile de transformare ale vedetelor și pentru a descoperi secretele din spatele deciziilor lor de a-și schimba aspectul fizic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI