Close sidebar
Close sidebar

Duminica neagra pe soselele din Romania. 5 persoane, ranite intr-un accident in Sinaia. 8 persoane, duse la spital in urma unui impact violent in Prahova. Printre raniti se numara si copii

Doua accidente au avut loc, azi, pe drumurile din Romania. Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs duminica pe drumul national 1, la intrarea in orasul Sinaia, unde un autoturism a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un alt autoturism. Opt persoane au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident rutier produs duminica dupa-amiaza in localitatea Gherghita din judetul Prahova, unde soferul unui autoturism nu a acordat priortitate de trecere la intrarea de pe un drum secundar, iar masina condusa de el a izbit violent un alt autovehicul.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sinaia
 

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs la intrarea in statiunea Sinaia dinspre Ploiesti, in zona fostei fabrici Mefin, unde un autoturism a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar.

Purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca in urma accidentului au fost transportate la spital cinci persoane, intre care doi copii cu varste de sapte ani, frati gemeni, care au suferit diverse traumatisme si politraumatisme. Unul dintre soferi a ramas incarcerat in masina in urma impactului, fiind necesara interventia echipajelor de descarcerare.

Vasiloae a precizat ca victmele au fost transportate la Unitatea de Primiri Ugente a Spitalului Judetean Brasov.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Initial, reprezentantul ISU anunta ca trei persoane au fost ranite.

Gherghita

Opt persoane au fost ranite, doua dintre ele fiind in stare grava, in urma unui accident rutier produs duminica in localitatea Gherghita din judetul Prahova.

Intre raniti se numara si doi copii.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca una dintre victime a fost aruncata din autovehicul si proiectata intr-un gard.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc in conditiile in care un sofer care a vrut sa intre de pe un drum sencundar nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe drumul principal.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI