Close sidebar
Close sidebar

Dumitru Coarna, dezvaluiri grave despre evenimentele din 10 august: "S-a tras in multime de pe un bloc de langa Guvern"

Dumitru Coarna a facut unele dezvaluiri explozive despre evenimentele din Piata Victoriei din data de 10 august.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Sunt mai multe lucruri si vorbim de probe certe. Am inteles ca s-au gasit 7 tuburi de pe o terasa a unui bloc din Piata Victoriei, 7 tuburi care au fost folosite in evenimente din 10 august, munitie folosita pe terasa unui bloc din Piata Victoriei. Au fost ridicate 7 tuburi de catre Parchet, tuburi care se afla la expertiza in acest moment", a afirmat Dumitru Coarna.

Aceste afirmatii au fost confirmate si de Teodor Maries.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Am vazut imaginile, am intrebat a doua zi un jandarm cu functie in Piata Victoriei. A doua zi, asociatia 21 decembrie a facut o adresa la presedintele statului, catre toti sefii de servicii si de parchet sa spuna cine a tras de acolo", a precizat Teodor Maries, la b1tv.

Dumitru Coarna a spus ca in urma expertizarii aceste probe vor deveni materiale in dosarul care vizeaza evenimentele din 10 august.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI