Dumitru Dragomir a fost condamnat acum cateva zile, de catre Tribunalul Bucuresti, la sapte ani de inchisoare in dosarul in care, in anul 2014, a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani. Condamnarea nu este definitiva, dar Dragomir si-a luat masuri de precautie cu doua luni inainte de verdict, trecandu-si cea mai importanta firma, SC BODU SRL, pe numele fiului sau, Bogdan.

Bogdan (dreapta), fiul lui Dumitru Dragomir, conduce in acte afacerile familiei
Bogdan (dreapta), fiul lui Dumitru Dragomir, conduce in acte afacerile familiei „Cu doua luni inainte ca fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, sa primeasca
o condamnare de sapte ani de inchisoare... acesta si-a pus la adapost cea mai importanta afacere a familiei. Firma SC Bodu SRL, care detine deja celebrul spatiu de organizare de evenimente de la “Crystal Pallace Ballroom”, a fost trecuta, in luna aprilie a acestui an, in proprietatea fiului lui Mitica Dragomir, Bogdan Dumitru Dragomir”
, sustine Jurnalul National. Firma lui Dragomir, care are in portofoliu hotelul acestuia si compania care organizeaza nunti si alte evenimente, a avut un profit de 1.456.947 de lei in 2015, adica aproximativ 325.000 de euro. Alte proprietati ale lui Dragomir au fost puse, in acelasi dosar, sub sechestru penal. Este vorba despre terenuri si case a caror valoare totala a fost estimata la aproximativ  2,2 milioane de euro.
Firma lui Dragomir detine mai multe spatii in care se organizeaza nunti si diverse alte evenimente
Firma lui Dragomir detine mai multe spatii in care se organizeaza nunti si diverse alte evenimente

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si