Celebrul taragotist va fi inmormantat cu onoruri militare, in spatele casei parintesti din comuna Grosi din Maramures. Autoritatile locale fac demersuri pentru ca acest lucru sa fie posibil.

Dumitru Farcas va fi inmormantat joi, in sptaele casei parintesti. "In Grosi se va face doar o scurta ceremonie de inhumare si, probabil, un moment lirirc. Se preconizeaza de la ora 3.30- 4.00, fiind ora la care se estimeaza ca va ajunge cortegiul funerar la Grosi", a declarat pentru Adevarul, viceprimarul comunei, Gavril Ardusatan.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Dumitru Farcas ingropata in spatele casei parintesti! "Este o exceptie"

Dumitru Farcas si-a dorit sa fie ingropat in spatele casei parintesti, care va fi si casa memoriala. "In Maramures mai exista sate in care casele sunt rasfirate pe dealuri, iar mortii sunt ingropati in curtile caselor, relieful nepermitand construirea unui cimitir.

In Grosi au mai fost cazuri doar in perioada interbeica. Acum, in acest caz vom face o exceptie", a mai spus viceprimarul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si