În urmă cu câteva ore, o persoană dragă Simonei Halep s-a stins din viață. Bărbatul a murit brusc, după ce s-a prăbușit pe terenul de fotbal, unde se afla alături de prietenii săi. Ce mesaj emoționant a scris tenismena pe rețelele sociale, în amintirea acestuia?

Simona Halep, în doliu: "Dumnezeu să-l odihnească" 

Simona Halep este în doliu. Se pare că tenismena este îndurerată din cauza morții lui Emanoil Savin, primarul ales din Bușteni.

Într-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale, Simona Halep a transmis condoleanțe familiei lui Emanoil Savin. Mesajul este însoțit de o poză în care apar cei doi. Cel care urma să preia funcția în luna octombrie apare cu zâmbetul larg pe buze, calitate cu care s-a făcut remarcat mereu. În aceeași postură apare și Simona Halep.

Citește și: Primarul ales din Bușteni a murit! Bărbatul s-a stins din viață la împlinirea a 40 de ani de la căsătorie. Mesajul emoționant postat înainte de a se prăbuși la pământ

"Un om mereu vesel. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei. Rodica, Mădălina, Alexandru, multă putere să aveți", este mesajul transmis de Simona Halep în memoria lui Emanoil Savin.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Emanoil Savin a murit în urmă cu câteva ore. Cel care urma să preia funcția de primar al Bușteniului a murit pe terenul de fotbal, după ce i s-a făcut rău. Bărbatul s-a prăbușit la pământ. Printre cei care îl însoțeau se aflau și doi medici care au încercat să îl salveze. O ambulanță a sosit la locul tragediei imediat. Din păcate, Emanoil Savin, în vârstă de 66 de ani, a murit în drum spre spital.

Citește și: "A băgat în pământ un suflet nevinovat" Ți se face pielea de găină! Ce a declarat bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, la o săptămână de la tragedie: "Ne-a distrus"

Emanoil Savin s-a stins din viață când aniversa 40 de ani de la căsătorie. Amintirea uneia dintre cele mai frumoase zi din viața de familie s-a transformat într-o amintire dureroasă pentru soție și copii.

„Astăzi aniversăm 40 de ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile! La mulți ani! 4 august 1984 – 4 august 2024″, este mesajul postat de acesta, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si