Elodia a disparut in seara zilei de 29 august 2007. De atunci a urmat o ampla ancheta pentru a se stabili ce s-a intamplat cu celebra avocata. Principalul suspect este sotul ei, cu care s-ar fi certat in seara disparitiei dupa ce acesta ar fi descoperit urme de infidelitate.

Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv in iunie 2014 la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Recent, anchetatorii au dezvaluit o noua ipoteza. Sangele descoperit sub podeaua din locuinta lor ar fi provenit de la doua avorturi pe care avocata si le-ar fi provocat.

”Alta explicatie ulterioara, conform careia sangele de sub podeaua dormitorului ar proveni de la doua avorturi pe care victima si le-ar fi provocat in baia aferenta dormitorului, nu este sustinuta de nicio proba, fiind abandonata, de altfel, de inculpat in declaratia data in fata Curtii, in care a afirmat ca are o alta aparare dupa ce a vazut bine dosarul (f.

443 si urm. vol. III dosar apel)”, se precizeaza in stenogramele unei sedinte ce a avut loc la Curtea de Apel Pitesti, potrivit cancan.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si