Nancy Mestre a fost torturată chiar în ziua de Anul Nou. Întâmplarea a avut loc în anul 1994. În dimineața de 1, tatăl ei a plecat acasă la bărbat să o caute, găsind-o pe mama acestuia ștergânf podeaua apartamentului.

Citește și: VIDEO- O tânără de 25 de ani a rămas inconștientă după ce a fost lovită de un necunoscut pe străzile din Satu Mare

Femeia i-a spus bărbatului că Nancy a avut un accident și se află la spital, însă, ajuns acolo, tatăl ucigașului (cel care a dus-o la spital împreună cu o altă femeie care locuia și ea la ei acasă) a susținut că fiica sa a încercat să se sinucidă și a fost operată.
După doi ani de la investigație a relevat că Nancy a fost violată și împușcată în cap de iubitul ei, iar agresorul a fost condamnat la 27 de ani de închisoare pentru crimă și viol.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a împușcat o fetiță de șase ani și pe părinții ei, după ce mingea copilului ar fi ajuns în curtea lui

„Încet-încet am început să-mi organizez în cap ce s-a întâmplat. Au violat-o, au abuzat-o și au aruncat-o în spatele unei camionete. Am spus: «Doamne, ce i-au făcut fiicei mele!». Jaime și-a început zborul în aceeași zi a crimei și nu a mai fost văzut niciodată în țară”, a declarat Martin Mestre, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Citește și: Un youtuber de 21 de ani a fost împușcat după o farsă care a mers prost. Ce s-a întâmplat

Martin a mărturisit și indiciul prin care l-a găsit pe ucigaș

„Nancy nu este doar o victimă columbiană, ci face parte din sutele de mii care suferă aceeași soartă în fiecare oră pe tot continentul american, în special în Brazilia” a declarat în momentul în care și-a pronunțat hotărârea, Luiz Edson Fachin, judecător din Camera a II-a a Curții Supreme.

Citește și: Un jandarm a fost ucis, iar un pompier a fost înjunghiat. Agresorul a fost găsit cu mai multe tăieturi

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Momentul lui Dumnezeu este perfect. Totul trebuie să fie așa cum indică el că ar trebui să fie. În nici un moment nu m-am îndoit că o vom realiza. L-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea tenacitate și timp pentru a continua în această luptă, astfel încât crima fiicei mele să nu rămână nepedepsită. Că criminalul Jaime Saade va plăti pentru ceea ce a făcut: tortura și abuzul sexual pe care le-a făcut fiicei mele pentru a o ucide mai târziu”, a mai adăugat Martin Mestre.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si