Accidentul tragic s-a produs pe data de  13 ianuarie.  Mai multe sesizări cu privire la trecerea de pietoni au fost făcute de bucureștenii care stau în zonă.

Având în vedere faptul că trecerea de pietoni este considerată periculoasă pentru pietoni, locuitorii au solicitat Primăriei Capitalei marcarea acesteia.

La trei săptămâni de la tragedia de pe Bulevardul Laminorului, echipele Primăriei Capitalei au început să marcheze corespunzător trecerea de pietoni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cum a reacționat tatăl Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, după scrisoarea polițistului

,,Statul a rezolvat problema la aproape 3 săptămâni de la accident''

Avocatul familiei victimei, Adrian Cuculis declară faptul că viteza de reacție a primăriei se compară cu ,,pasivitatea totală''.

„Bulevardul Laminorului, 28.01.2022. A treia săptămână de la accidentul unde fetița familiei Barbu și-a pierdut viață și încă o fată de 11 ani o să rămână pe viață cu imaginea prietenei ei moartă pe carosabil.

Statul a rezolvat problema la aproape 3 săptămâni de la accident și la un an de zile de la ultima sesizare a locuitorilor că pe acel Bulevard, trecerile nu sunt marcate. Viteza de reacție a primăriei/ASMB este comparabilă cu pasivitatea totală”, susține avocatul Adrian Cuculis.
După aproape trei săptămâni de la accident, Primăria Capitalei trasează trecerea de pietoni de la Laminorului

După aproape trei săptămâni de la accident, Primăria Capitalei trasează trecerea de pietoni de la Laminorului

[Sursa foto: jurnalul.ro]

Cum s-a petrecut incidentul

Pe data de 13 ianuarie, o fetiță de 11 ani, Raisa, alături de prietena sa, Marina, au fost lovite violent de un polițist pe trecerea de pietoni.

Acesta circula cu viteză, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, având doar semnalele luminoase aprinse.

Cele două fete se aflau pe trecerea de pietoni, însă nu le-a fost acordată prioritate. Raisa a decedat pe loc, iar cealaltă se află în spital cu răni foarte grave la un picior. Raisa a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă. Mai multe persoane au ieșit în stradă, revoltați de tragedie.

Citeste si: VIDEO| Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a fost din nou audiat la Parchet

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si