Close sidebar
Close sidebar

După ce a făcut o lucrare la o conductă de alimentare, un gălățean a lăsat fără gaze mai multe cartiere din oraș

După ce a încercat să facă o lucrare neautorizată la conducta de gaze, un gălățean a provocat o avarie de proporții. Mai multe cartiere din oraș au rămas fără gaze naturale din cauza incidentului.

Alexandra Bercea,

După ce a făcut o lucrare la o conductă de alimentare, un gălățean a lăsat fără gaze mai multe cartiere din oraș

[Sursa foto: Gandul]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Avaria s-a produs marți, în zona centrală a orașului Galați. Peste 1.200 de consumatori din trei cartiere au fost afectați.

Citeste si: Se amână plafonarea facturilor la energie. Neînțelegeri în coaliție înainte de ședința de Guvern

Avaria a fost provocată de un gălățean

Reprezentanții companiei de gaze  au aflat că avaria a fost provocată de un gălățean care a făcut o lucrare neautorizată.

Ca urmare a unei intervenții neautorizate, realizate de un către un consumator asupra unei conducte de gaze naturale, ce a cauzat o avarie asupra sistemului de distribuție de pe strada Vadu Cărăbuș, nr. 16, din localitatea Galați, județul Galați, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 25 ianuarie 2022, începând cu ora 9:30.

În urma acestei opriri sunt afectați circa 1.200 de clienți casnici și non-casnici aflați în această zonă”, au anunțat reprezentanții companiei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cu cât vor scădea facturile la energie. Proiectul de OUG a fost publicat

Când se va relua alimentarea cu gaz

Aceștia au mai spus că reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va efectua în cursul zilei de astăzi, după efectuarea reparațiilor necesare.

Citeste si: ANRE: Enel a primit amenzi de peste 400.000 de lei pentru că nu a respectat legea în cazul compensării facturilor la gaze

Sursa: Gândul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI