Close sidebar
Close sidebar

După ce a furat mai multe instalații luminoase, un bărbat din Târgoviște a fost reținut de către autorități. Ce urmează să se întâmple cu acesta

Un bărbat de 44 de ani din Târgovişte a fost prins că a furat instalaţia luminoasă care urma să fie montată în oraş.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Cercetările sunt efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c., ar fi sustras două cutii ce conţineau 100 metri de bandă led, instalaţie care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte”, precizează IPJ Dâmbovița.

Bărbatul, suspectat de sustragerea mai multor lucruri

De asemenea, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie, prin secţionarea unei prelate, bănuitul ar fi sustras fructe, legume şi articole de vestimentaţie de la un stand pentru comercializare din Târgovişte.

Citește și: S-au aprins luminile de Crăciun în Sectorul 3. Robert Negoiță: „Este primul an în care am împodobit bulevardele cu luminiţe şi nu doar parcurile”

În urma cercetărilor, s-a stabilit că acelaşi bărbat, în luna septembrie, ar fi pătruns într-un imobil de unde ar fi sustras patru jante, cauciucuri de iarnă şi un troler. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Eveniment similar, petrecut la Făgăraș

Acum câtiva ani, la Făgăraș s-a întâmplat un eveniment asemănător. Acolo s-au furat ornamentele de Crăciun. 


În nenumărate rânduri, oamenii din cartierul Combinat le-au cerut autorităţilor locale să monteze şi în zona lor ornamente de sărbători, acest lucru s-a întâmplat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Atunci când edilii s-au adunat să aprindă luminile oraşului, cartierul Combinat a rămas în beznă. Hoții dăduseră iama în luminițele și decorațiunile de Crăciun. Practic, toate instalaţiile de pe stâlpi au fost distruse sau furate.

Majoritatea localităților care s-au pregătit de sărbători deschid în aceste zile târgurile de Crăciun, iar Poliția Locală e cu ochii pe ornamente.

Citește și: VIDEO- Bătaie cu pumnii și picioarele între părinții unor copii la târgul de Crăciun din Piața Constituției. Adulții s-ar fi luat la bătaie din cauza locurilor de la carusel

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI