Dan Diaconescu a fost eliberat conditionat la sfarsitul lunii noiembrie, din penitenciarul Jilava, dupa ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani si 6 luni de inchisoare primita pentru santaj. Duminica, el a sarbatorit implinirea a 50 de ani, la petrecere participand aproximativ 200 de invitati. Nu toate lucrurile sunt roz, insa, pentru Diaconescu. Actionar principal la mai multe firme, acesta trebuie sa faca fata unei situatii foarte grele.

Cea mai veche firma a lui Diaconescu, SC Oglinda Press, infiintata in 1996 si specializata in „activitati de editare a ziarelor” a raportat, pentru 2016, o pierdere neta de 21,8 milioane de lei, adica aproximativ 4,8 milioane de euro. Firma a devenit o gaura financiara pentru Diaconescu din 2012. De atunci si pana in 2016, pierderile totale au fost de peste 30 de milioane de lei (6,6 milioane de euro).

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Diaconescu mai are o firma, Oglinda Televison SA, prin care isi derula activitatea OTV, dar nici aceasta nu performeaza, in ultimii 4 ani bifandu-se pierderi totale de 1 milion de lei. In septembrie 2014, cand si-a depus ultima declaratie de avere, pentru alegerile prezidentiale, Diaconescu era un om bogat, pe numele sau figurand 11 terenuri, 7 spatii comerciale si bijuterii de 400.000 de euro. Mai mult, el vanduse 10 imobile, pretul total obtinut fiind de aproximativ 1,75 milioane de euro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si