Evenimentul s-a produs în urma refuzului tânărului de a se conforma atunci când polițiștii au vrut să îl oprească în trafic. În consecință, oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

Ce sancțiuni a primit tânărul?

Urmărirea nu a durat mult deoarece tânărul a dat de accesul într-o proprietate privată, astfel că nu mai avut unde să fugă.

Atunci când l-au testat, polițiștii au descoperit că avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat.

Citeste si: George Simion va avea 10.000 de invitați la nuntă. Accesul se va face pe bază de brățări

În consecință, băiatul s-a ales cu amendă de 1.885 lei și permisul suspendat pentru patru luni.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceasta nu ar fi prima dată când fiul Dianei Șoșoacă rămâne fără permisul de conducere.

„Vai de capul lor! Ăștia nici nu știu ce-i așteaptă''

Potrivit ultimei  declarații de avere a senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă, completată în 3 iulie 2022, fiul este fotbalist la CSO Filiași, care joacă în Liga 3, din Filiași, județul Dolj, iar venitul lui anual încasat a fost de 2.400

lei – adică 200 de lei pe lună – puțin mai mult decât o alocație de stat – pe care a primit-o fiica ei, respectiv 2.220 lei.

Fiul senatoarei a fost subiectul unui live pe Facebook, la începutul anului trecut când Diana Șoșoacă reclama că a primit un apel telefonic prin care i s-a spus că fiului său, Andrei, pe atunci de 19 ani, i se va înscena un dosar penal pentru „trafic de droguri” sau „băgate tipe pe filiera lui”.

„Vai de capul lor! Ăștia nici nu știu ce-i așteaptă. Atâta vă spun, băieți: luați labele de pe copiii mei! Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge! Copilul ăla e un copil cuminte. Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple. O să răspundeți din toate punctele de vedere”, a declarat Diana Șoșoacă, într-un live pe Facebook.

Citeste si: Gigi Becali a refuzat să fie nașul lui George Simion. Motivul este inedit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si