Close sidebar
Close sidebar

Dupa ce a scos 3.000 de premii din "masinile cu gheara", un barbat a fost rugat de proprietarii aparatelor sa nu mai joace

Un tanar din China a devenit spaima proprietarilor de "masini cu gheara" dupa ce a reusit sa captureze 3.000 de jucarii in doar sase luni. Barbatul si-a castigat titulatura de „zeu al maşinii cu gheară“ într-un mall din oraşul Xiamen.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Bărbatul este atât de bun încât proprietarii aparatului l-au invitat la cină pentru a încerca să-l convingă să nu mai joace.    „Întotdeauna îmi fac cinste cu masa şi mă roagă să nu mai joc. Continuă să piardă bani din cauza mea“, a declarat bărbatul.    „Prima dată când am jucat a fost anul trecut în luna iulie. Am văzut maşinăria la intrarea unui mall. Atunci nu m-am gândit foarte mult, a fost doar o modalitate de a face timpul să treacă mai uşor“, a mărturisit Zhitong pentru presa locală. I-a plăcut, aşa că a continuat să se joace ori de câte ori mergea la mall, iar într-o lună a devenit extrem de priceput, reuşind să golească un întreg aparat. Acum, oamenii se strâng în jurul lui pentru a-l urmări în acţiune.
Cel mai mult, dintr-o singură încercare, a câştigat 100 de păpuşi şi nimeni nu a reuşit să ajungă măcar aproape de această realizare, relateaza Daily Mail.

Bărbatul este atât de bun încât proprietarii aparatului l-au invitat la cină pentru a încerca să-l convingă să nu mai joace.   „Întotdeauna îmi fac cinste cu masa şi mă roagă să nu mai joc. Continuă să piardă bani din cauza mea“, a declarat bărbatul.

„Prima dată când am jucat a fost anul trecut în luna iulie. Am văzut maşinăria la intrarea unui mall.

Atunci nu m-am gândit foarte mult, a fost doar o modalitate de a face timpul să treacă mai uşor“, a mărturisit Zhitong pentru presa locală.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

I-a plăcut, aşa că a continuat să se joace ori de câte ori mergea la mall, iar într-o lună a devenit extrem de priceput, reuşind să golească un întreg aparat. Acum, oamenii se strâng în jurul lui pentru a-l urmări în acţiune.  Cel mai mult, dintr-o singură încercare, a câştigat 100 de păpuşi şi nimeni nu a reuşit să ajungă măcar aproape de această realizare, relateaza Daily Mail.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI