Close sidebar
Close sidebar

Dupa ce i-a luat lui Gigi Becali, in instanta, o adevarata avere, Dorinel Munteanu s-a trezit el dat in judecata de Steaua!

Raporturile dintre Dorinel Munteanu si Steaua n-au fost niciodata grozave, in ciuda faptului ca "Neamtul" a fost si jucator, si antrenor in Ghencea.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Din ianuarie 2004 si pana in iunie 2005, Dorinel Munteanu a jucat sub culorile Stelei, cu care a si castigat titlul de campioana. La despartire, insa, fostul mare international roman s-a vazut nevoit sa dea in judecata clubul din Ghencea, pentru ca acesta nu i-ar fi platit impozitele in Germania, tara de resedinta a lui Dorinel pe vremea aceea. Dupa un proces complicat si de durata, Munteanu a obtinut irevocabil o decizie favorabila, Curtea de Apel hotarand ca Steaua trebuie sa-i achite jucatorului circa 270000 de euro.

In ciuda scandalului declansat la vremea respectiva, Gigi Becali l-a instalat pe Dorinel Munteanu, in toamna lui 2008, pe banca Stelei, in postura de antrenor. Numai ca "mariajul" a durat doar doua luni, Dorinel fiind inlocuit la finalul turului, in decembrie 2008, cu Marius Lacatus. La plecare, Dorinel avea de primit circa 200000 de euro, cat era stipulata clauza de reziliere a intelegerii. Insa exact in momentul in care se parea ca intre Steaua lui Becali si Dorinel Munteanu e in sfarsit liniste si pace, clubul din Ghencea l-a actionat in instanta pe actualul antrenor,
la Judecatoria Sectorului 5! Primul termen al procesului a fost fixat pe 8 septembrie, iar pretentiile Stelei sunt, mai mult ca sigur, legate tot de latura financiara a contractelor dintre parti.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI