Raeţchi spune şi că mai mulţi bucureşteni au reclamat reapariţia maidanezilor în unele zone. „Contextul în care s-a petrecut tragedia aminteşte de cazul dramatic al lui Ionuţ Anghel. De asemenea, bucureştenii au reclamat că există zone în care problema câinilor maidanezi a reapărut, mai ales în părţile limitrofe ale Capitalei, dar nu numai”, a explicat vicepreşedintele PNL Bucureşti. Accidentul mortal a avut loc pe strada Lizeanu din Capitală.
Un copil, în vârstă de 8 ani, a fost accident mortal de un şofer, duminică seara, după ce a sărit în faţa maşinii.
"Un copil de opt ani a intrat pe carosabil şi s-a lovit cu capul de bara unui autoturism aflat în mers. Şoferul, un tânăr de 25 de ani, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind zero", a spus purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, comisarul Ovidiu Munteanu.

Raeţchi spune şi că mai mulţi bucureşteni au reclamat reapariţia maidanezilor în unele zone. „Contextul în care s-a petrecut tragedia aminteşte de cazul dramatic al lui Ionuţ Anghel. De asemenea, bucureştenii au reclamat că există zone în care problema câinilor maidanezi a reapărut, mai ales în părţile limitrofe ale Capitalei, dar nu numai”, a explicat vicepreşedintele PNL Bucureşti.

Accidentul mortal a avut loc pe strada Lizeanu din Capitală.

Un copil, în vârstă de 8 ani, a fost accident mortal de un şofer, duminică seara, după ce a sărit în faţa maşinii. "Un copil de opt ani a intrat pe carosabil şi s-a lovit cu capul de bara unui autoturism aflat în mers. Şoferul, un tânăr de 25 de ani, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind zero", a spus purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, comisarul Ovidiu Munteanu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si