Close sidebar
Close sidebar

După crima din Sectorul 6, șeful Poliției anunță dispozitive speciale în Sectoarele 2 și 5

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berchet, a declarat marți că vor fi insituite dispozitive speciale în Sectoarele 2 și 5, după ce luni noapte un bărbat a fost ucis, după o bătaie între clanuri.

Alex Dumitrescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Asigurăm cetăţenii din Bucureşti că situaţia este sub control. Niciun cetăţean de bună credinţă nu trebuie să se simtă în pericol, suntem aici pentru siguranţa dumneavoastră şi a familiilor dumneavoastră”, a declarat, marţi, şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berchet.

Acesta a explicat că, marţi dimineaţă, în Sectorul 6, a avut loc un conflict în care au fost implicate mai multe persoane în urma căruia un bărbat de 39 de ani a decedat, iar altul se află la spital pentru îngrijiri medicale.

Acesta a precizat că cercetările sunt în curs şi se desfăşoară toata gama de acţiuni.

Dipozitive speciale în Sectoarele 2 și 5

Şeful Poliţiei Capitalei a anunţat că au fost instituite dispozitive speciale de siguranţă publică în Sectoarele 2 şi 5, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele de ordine care se aflau deja în teren.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Poliţia Capitalei nu tolerează şi nu va tolera activităţi care să tulbure liniştea publică şi îi asitur pe toţi cetăţenii  că suntem la datorie. Ştiu că astfel de evenimente nu pun structura pe care o coordonez într-o lumină pozitivă, dar vă asigur că avem capacitate să gestionăm astfel de situaţii.

Pentru cei care nu au respectat legea am un singur mesaj: Suntem aici pentru că nu ne plac lucrurile nerezolvate şi vă asigur că împreună cu colegii mei vom avea un oraş sigur. Nu vom tolera ca liniştea oraşului să fie tulburată de acţiunile iresponsabile ale unor persoane care nu au respectat legea şi comunitatea”, a mai declarat şeful Poliţiei Capitalei.

O persoană a murit şi o alta se află în spital în stare gravă, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc marţi noaptea în Capitală.

Emi Pian, ucis după un joc de barbut

Un cunoscut interlop  din București, Emi Pian, a fost ucis în noaptea de luni spre marți. Potrivit Wowbiz.ro, liderul clanului Duduianu a fost  ucis  într-o răfuială pornită de la barbut cu  clanul Rinu .  

Emi Pian ar fi fost declarat mort în jurul orei 5.30, după ce a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar de Urgență București. Emi Pian a ajuns la unitatea medicală cu mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii au găsit mai multe urme de violență pe trupul lui. Undeva la ora 5.20, medicii efectuau manevre de resuscitare. 

De unde a pornit conflictul care a dus la moartea lui Emi Pian 

Bărbatul a fost resuscitat timp de 2 ore, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, scrie  Wowbiz.ro.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost  transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Emi Pian era liderul clanului Duduianu, iar numele său real era Florin Mototolea, conform ziare.com. Confictul care a dus la moartea lui Emi ar fi plecat de la un joc de barbut, au mai dezvăluit surse apropiate lumii interlope. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI