Deși mai are un an de contract cu actualul club la care joacă acum, și anume Juventus, Cristiano Ronaldo speră să plece deoarece este nemulțumit de perspectivele pe care le are. Relația cu Massimiliano Allegri nu este una bună, iar CR7 vrea o nouă provocare. Lucru cu care și Juventus este de acord, având în vedere situația financiară a clubului. Italienii ar primi în schimbul lui Cristiano Ronaldo aproximativ 30 de milioane de euro și ar scăpa, în același timp, și de salariul uriaș al portughezului- 30 de milioane de euro net pe sezon.

Unde pleacă Cristiano Ronaldo

Inter Miami este gata să dea lovitura pe piața transferurilor în această vară și a făcut din Cristiano Ronaldo principala țintă, scrie presa din Italia. Juventus mai degrabă l-ar vinde pe CR7 decât să-i ofere un nou contract, iar jucătorul știe asta și vrea să plece la un club care să-i satisfacă pretențiile financiare și unde să fie apreciat.

Citeste si: Messi în lacrimi

Unde pleacă Cristiano Ronaldo

În acest moment sunt puține echipe care pot ridica ștacheta la nivelul cerințelor starului portughez, iar MLS este, cu siguranță, una dintre variante. Portalul Tuttomercatoweb scrie că gruparea patronată de David Beckham îi va oferi un contract uriaș golgheterului portughez, care este așteptat în SUA.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Relațiile dintre Inter Miami și Juventus sunt excelente, Blaise Matuidi și Gonzalo Higuain fiind vedetele care au făcut pasul de la "Bătrâna Doamnă" către gruparea lui David Beckham în vara trecută. Rămâne de văzut dacă Cristiano Ronaldo, ajuns la 36 de ani, va pune banii pe primul plan sau va decide să continue la nivel înalt, în Europa.

Citeste si: Răsturnare de ultim moment. Messi pleacă de la Barcelona

Lionel Messi a plecat de la Barcelona

Anunțul oficial a fost făcut chiar de către clubul de fotbal catalan pe pagina oficială de Twitter. Clubul a postat o poză cu Messi deasupra căreia scria că acesta nu va mai semna cu ei chiar dacă părea că este doar o chestiune de timp până când argentinianul semnează noul contract cu Barcelona.

”Ultima oră| Leo Messi nu va continua la FC Barcelona” a fost anunțul făcut de gruparea catalană.

Acest anunț vine după ce, deși s-a crezut inițial că s-a ajuns la un acord între cele două părți, nu au putut fi îndeplinite mai multe aspecte economice ce țin de regulamentul La Liga. Lionel Messi nu a putut fi înregistrat din cauza plafonului salarial impus de oficialii campionatului din Spania.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si