Fost ministru de finante, dar si al agriculturii, Decebal Traian Remes (67 de ani) a devenit faimos dupa ce televiziunea publica a difuzat, in 2007, o filmare in care se observa cum demnitarul lua un plic de la colegul Ioan Muresan, si el fost ministru. Ulterior, dupa declansarea anchetei, procurorii au stabilit ca Remes primise, pe langa 15000 de euro, si tuica si caltabos de 1500 de lei pentru a facilita castigarea unor licitatii de catre o anumita firma.

Condamnat la trei ani de inchisoare, Remes a fost incarcerat in 2013 la penitenciarul Satul Nou de Sus, fiind eliberat insa conditionat, doar un an mai tarziu, pe 11 februarie 2014.
Total schimbat, afisand o imagine de pustnic, cu barba, fostul ministru a dat in judecata statul roman, acuzand tratamente inumane in detentie, castigand in prima faza suma de 5000 de lei drept daune morale. In cautarea dreptatii, Decebal Traian Remes a chemat recent la tribunal si societatea furnizoare de apa din Baia Mare, oras in care detine o vila impunatoare, solicitand despagubiri. Intrunit pe 3 noiembrie in prima infatisare, Tribunalul Maramures a decis amanarea spetei pentru 26 ianuarie 2017.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si