Au inlemnit cand si-au dat seama ca imaginea tatalui lor este folosita pentru a exemplifica efectele negative ale fumatului. Culmea, barbatul nu era fumator, iar fotografia ar fi fost facuta cand era sub anestezie, intr-un spital din Cluj-Napoca.

Acum, Jodi Charles, o englezoaica de 42 de ani, a fost socata cand fiica ei de 14 ani si-a recunoscut pe bunicul ei pe pachetul de tigari. Femeia sustine ca e sigura suta la suta ca imaginea de pe pachetul de tigari apartine tatalui ei, David Ross, care a murit in 2015, la varsta de 66 de ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Barbatul, fost sofer pe ambulanta, ar fi murit din cauza mai multor probleme de sanatate, la un spital din Essex, dupa ce a fost internat acolo 10 luni. Jodi e de parere ca cineva i-a facut o fotografie tatalui ei, in timp ce era inconstient in pat, noteaza mirror.co.uk.

Atat spitalul, cat si Comisia Europeana neaga acuzatiile femeii, insa ea e dispusa sa demonstreze contrariul.

Presa internationala scrie ca un spaniol sustine ca in aceeasi imagine apare chiar el. In fotografia din articol apare o imagine asemanatoare. Alta persoana spune ca ar fi vorba de tatal sau. Articolele sunt din 2016 si pana acum nu s-a facut lumina in acest caz. Doar o expertiza poate stabili legatura clara dintre o anumita persoana si avertismentul de pe pachetele de tigari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si