Așa arată cinematografele din mall-uri la ora prânzului: săli unde rulează filme noi, dar care au cele mai multe scaune goale. E adevărat că pe timpul zilei nu vin mulți clienți la cinema, dar alte dăți culoarele erau pline în timpul zilei de elevi și studenți, care scăpau de la ore.

Tot mai mulți aleg confortul casei

Acum, de când avem acces la platformele de film instalate pe televizor, tot mai mulți alegem confortul casei.

Citeste si: Tichete de masă pentru anul 2022. O categorie de români care nu beneficia de ele, va primi în acest an

"Când ați fost ultima oară la cinema? De mult, de mult, de mult, nu mai știu... au fost mai devreme, mai recent copiii."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Izvorul Tămăduirii. Tradiții și obiceiuri care aduc spor în toate planurile

"Confortul știți cum este, în zilele noastre ne asigură tot ce vrem. Acasă putem asigura o întreagă experiență a cinemaului."

Vedetele de la Hollywood îndeamnă oamenii să meargă la cinema

Iar ceea ce nu ne clintește din fața televizorului e și faptul că avem la îndemâna multe dintre filmele abia apărute. Și totuși, experiența mirosului de floricele, a efectelor vizuale și a celor sonore nu se compară cu nimic.

Citeste si: Calendar ortodox 27 aprilie 2022: Ce sărbătoare este miercuri?

De aceeași părere sunt și vedele de la Hollywood, care îi îndeamnă pe oameni să se reîntoarcă la cinema pentru cele mai noi filme.

Citeste si: Să renovăm și să redecorăm baia cu organizatoare pentru baie și alte accesorii utile!

Tiberiu Dobrică, reporter Kanal D: "Prețul unui bilet la cinema pleacă de la 23 de lei în funcție de perioadă și de tipul de proiecție, și poate ajunge până la 33 de lei. Salut Legolas. El e prietenul meu care atacă cu arcul pe oricine care ratează ofertele de nerefuzat joia, cum este în acest cinematograf, la 13,9 lei biletul. Lucru care atrage sute de clienți, exact ca în vremurile bune. Ei bine eu am să vă las, am să mă duc să vizionez un film, așa că pe mai târziu."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si