Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - După taxa de cearșaf pe plajă, pe litoral a apărut...taxa în funcție de mărimea cearșafului

După taxă de cearșaf pe plajă, a apărut taxa în funcție de... mărimea cearșafului. Nu e o glumă, ci ultima strategie prin care un administrator de plajă încearcă, ilegal, să facă bani pe urma turiștilor. Autoritățile atrag atenția că astfel de practici nu au nicio bază legală, iar operatorii sunt obligați să pună o suprafață din plajă la dispoziția celor care nu vor să stea pe șezlong.

Andreea Albu,

VIDEO - După taxa de cearșaf pe plajă, pe litoral a apărut...taxa în funcție de mărimea cearșafului

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu doar prețurile mari pentru locurile pe șezlong îi pun pe fugă pe turiștii de pe litoral, ci și cele... de la cearșaf. 100 de lei pe metrul de cearșaf cere administratorul unei plaje din Năvodari. Sau a încercat, cel puțin. Pentru că, odată "deconspirată" strategia de a obține bani de la turiști, plăcuța cu prețuri a dispărut. Managerul plajei spune că nici nu a existat.

Prețuri în funcție de mărimea cearșafului

Mihai, manager plajă: "Am văzut și eu acea postare, bănuiesc ca este o persoană sau mai multe rău intenționate care au făcut o făcătură printr-un Photoshop sau alt program. La noi nu există această taxă percepută pe nisipul din fața șezlongurilor sau lateralul șezlongurilor."

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI