"Suntem impresionati de romani, de modul in care bucuria zborului aduna oameni si le ajunge la inima. Chiar am simtit prietenia poporului roman si suntem aici pentru ei. A fost minunat", a declarat pilotul turc.

Si pentru ca gazdele au vrut ca membrii echipei  Soloturk sa se simta ca acasa, pilotii au luat cina la un restaurant turcesc!

" As vrea sa multumesc echipei Solo Turk care a venit si a facut acest fascinant spectacol aviatic, suntem mandri de ei", a declarat ambasadorul Turciei in Romania.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Atent cu musafirii care au castigat inimile romanilor cu un spectacol aviatic de neuitat, ambasadorul Turciei, le-a facut si cateva recomandari culinare oaspetilor.

Si cum o surpriza vine la pachet cu altele, in acelasi loc si-au dat intalnire si vedetele Kanal D.

"Mie oricum imi place mancarea turceasca enorm", sustine Raluca Badulescu.

"O sa mananc humus pentru ca imi place foare mult, imi plac lipioarele alea ale lor", a marturisit Simona Patruleasa.

Nerabdatoare din cale afara, prezentatoarele noastre au devorat bunatatile turcesti, caci in weekend dieta nu mai e la moda.

"Eu deja am inceput sa imi umplu farfuria, am pui, vita, orez", a declarat Ilinca.

"Cel mai bun kebap din Romania, preparate autentice, de la ingredinte pana la retete, povesti frumoase pe covorul fermecat", spune patronul restaurantului.

Daca tot s-au delectat cu bunatatile turcesti, doamnele noastre au vrut sa dea o tura si pe la bucatarie. Poate invata cateva retete! Ca sa-i potoleasca of-ul micutei Ingrid, bucatarul a pregatit o surpriza dulce.

De maine insa vedetele noastre revin la munca....si la dieta!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si