Daria Iacob, eleva in varsta de 16 ani a Colegiului National 'Mihai Eminescu' din Buzau care s-a stins din viata, a fost condusa pe ultimul drum, astazi, de sute de oameni impietriti de durere.

Daria a fost inmormantata in satul Potoceni din judetul Buzau. La inmormantare au participat rude, profesori, colegi si prieteni care au plans fara incetare din momentul in care Daria si-a pierdut viata.

Daria Iacob a lasat in urma o durere imensa pentru rude, dar si pentru profesorii si colegii de la Colegiul National 'Mihai Eminescu' din Buzau.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tragedia a inceput in urma cu aproximativ un an, atunci cand in urma unor analize, Daria a descoperit ca sufera de leucemie.

Eleva in clasa X-a la Colegiul Naţional 'Mihai Eminescu', Daria Iacob era foarte apreciata de profesori, dar si de colegi.

Pe retelele de socializare, prietenii si colegii fetei au postat sute de mesaje de adio pentru cea care le-a fost o prietena buna si un suflet cum rar intalnesti.

Sursa: antena1.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si