Este o durere fara margini in sufletul acestei bunici. De ziua copilului, cei 4 nepoti ai ei, care veneau s-o vada, au murit spulberati de tren.

4 FRATI PE DRUMUL SPRE CER

Ieri dimineata, inainte de nenorocire, nepotii au sunat-o pe bunica si au rugat-o sa le gateasca bucatele lor preferate. In timp ce ii astepta cu mancare, sarmana batrana a aflat  vestea care a ingenuncheat-o.

„Erau buni si ascultatori si cand veneau acasa nu imi ieseau din cuvant niciodata ”, povestste batrana.

Lavinia, soferita care maine ar fi implinit 19 ani, facea parte din Consiliul Judetean al Tinerilor din Bistrita si era eleva la liceul Tehnologic de Servicii din oras. Avea permisul de putin timp, iar lipsa de experienta a impins-o sa-si conduca fratii si verisorul catre moarte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

A PRESIMTIT ACCIDENTUL?

Fratele soferitei, Darius, mort si el in accident, avea 20 de ani. Ca o coincidenta macabra, cu doar cateva ore inainte sa moara,  tanarul a postat pe pagina lui de facebook o poza cu o masina distrusa intr-un accident. Mesajul atasat imaginii era un ramas bun de la o soferita, catre mama ei.

„Stiam ca sunt sigura pe el.

Un leu, un  ban daca i-a ramas de la cumparaturi, mi l-a adus inapoi: "Mama, aici e restul!" Si toti, nu doar el. Asa au fost educati”, povesteste bunica printre lacrimi.

Alaturi de Lavinia si Darius au murit si surorile lor mai mici- Daria, care avea numai 14 ani si Cosmina, in varsta de 12 ani. Cea din urma a murit ultima, la spital.

NENOROCIREA PUTEA FI EVITATA

ALaturi de cei 4 frati, in masina era si un verisor de-al lor, Rafael- un baiat de 20 de ani, care studiase la Liceul cu program sportiv. Astazi, sicriul cu trupul lui neinsufletit a fost adus  in satul natal.

„A fost un copil deosebit, se antrenau tot timpul. Groaznic, groaznic ce s-a putut intampla ”, spune o femeie.

Ieri, in drum spre Negrilesti, Lavinia nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata din Viisoara. Masina in care se afla impreuna cu fratii si verisorul ei a fost spulberata de un tren plin cu calatori. Oamenii din zona spun ca lipsa barierei e motivul pentru care zeci de tineri au pierit aici de-a lungul vremii.

Lavinia, Daria, Cosmina, Darius si Rafael vor fi inmormantati luni.

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si