Tragedia a avut loc sâmbătă, pe 11 martie 2023, pe via Sant’Anna, Italia, în jurul orei locale 18:00, relatează jurnaliștii publicației  Torino Today.

Iosif Roata, un cetățean moldovean care a împlinit 20 de ani pe data de 8 februarie, se afla la volanul unui tractor, când din motive încă necunoscute, vehiculul agricol s-a răsturnat.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost prins sub tractor și nu a mai avut nicio șansă de a-și salva viața.

Citește și: Aceasta este relația perfectă: Se îndrăgostesc, vor să se căsătorească, iar el îi fură 90.000 de euro

La locul tragediei, echipajul medical care a fost solicitat prin apel la numărul unic de urgență 118, nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Iosif, fiind nevoiți să constate decesul tractoristului moldovean. De asemenea, la fața locului s-au mai prezentat și carabinierii din Chieri și cei din Riva.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Având în vedere că acesta a fost un accident de muncă, inspectorii Spresal, Serviciu de prevenire a accidentelor și siguranță la locul de muncă, au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele în care a avut loc tragedia.

Un român a fost arestat în Italia după ce a fost prins la furat de fier. Bărbatul se afla într-o uzină părăsită

Oamenii legii din Pescopagano, Italia, au aresta un român în vârstă de 27 de ani, acuzat de furt calificat. Bărbatul a fost prins în fapt, chiar atunci când sustrăgea bunurile dintr-o uzină părăsită.

Totul a avut loc în urmă cu aproape o săptămână, mai exact în după-amiaza zilei miercuri, 22 februarie 2023, atunci când carabinierii au desfășurat un serviciu de control teritorial, având ca scop contrastarea infracțiunilor de prădători.Atunci

când patrulau zona industrială amplasată în mediul rural al municipiului Pescopagano, ofițerii au remarcat, o fabrică, supusă sechestrului și un camion plin cu material feros.

Citește și: VIDEO. Un magician a fost bătut pe scenă, după un "număr periculos" cu o femeie

Polițiștii, care au început să aibă suspiciuni din cauza de prezența anormale a autovehiculului, au ocupat o poziție retrasă, de unde au putut să vadă un tânăr, care nu avea ce căuta acolo. Tânărul în cauză a smuls o tablă de-a lungul perimetrului uneia dintre magaziile zonei industriale, a urcat-o direct în mașină, vrând să fugă cu ea.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Atunci au intervenit și oamenii legi, blocând și identificând bărbatul în cauză care nu și-a putut justifica prezența în acel loc.

Mai apoi, verificările efectuate de oamenii legii au permis identificarea bărbatului, fiind vorba despre un cetățean român în vârstă de 27 de ani, care, profitând de starea de inactivitate a companiei îndepărtase o mare cantitate de material feros de diverse feluri. Românul și-a umplut propriul autoturism.

Citește și: Un an de la dispariția Andreei Rabciuc, campioana româncă la tir dispărută în condiții misterioase în Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si