Aproximativ 137.000 de lei, până aici au ajuns cu numărătoarea efectuată de cei de la Poșta Română, o sumă fabuloasă care ar fi dispărut. Totul a pornit în luna decembrie a anului trecut, atunci când mai mulți localnici din comuna botoșăneană Drăgușeni au reclamat la poliție că nu și-au primit banii pentru pensie sau pentru alocațiile copiilor.

Citește și: Judecătorii din Vâlcea au emis mandate de arestare preventivă pe numele celor ce au abuzat sexual o tânără de 19 ani

La scurt timp după sesizare, oamenii legii au început o anchetă, iar poștașul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, care era angajat de mai bine de 25 de ani acolo, a intrat în panică.

Poștașul și-a pus capăt zilelor după ce s-a speriat de anchetă

În cursul zilei de miercuri, 4 ianuarie 2023, poștașul a fost găsit fără suflare de către copiii săi. Bărbatul s-a spânzurat în gospodăria sa, undeva lângă localitatea Săveni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Se pare că bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a speriat de anchetă, cu toate că rămâne un semn mare de întrebare ce s-a întâmplat de fapt cu banii, deoarece familia a declarat că poștașul nu a avut nicio cheltuială imediată și că nu avea datorii.

Citește și: Incredibil cum a reușit un român să intre în Marea Britanie, chiar dacă a fost expulzat de șase ori: „Înșelătorie minuțioasă”

În aceste momente, cei de la Poșta Română vor să despăgubească pe toți cei cărora le-au fost luați banii.

Începând de astăzi, 5 ianuarie 2023, au început să dea sumele cuvenite pentru pensii și alocații de la Drăgușeni.

Citește și: ”Nu va fi declarată epidemie de gripă”. Anunțul Ministrului Sănătății și ce măsuri sunt recomandate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si