Familia a incercat disperata sa dea de urma baiatului, cerand ajutor si in mediul online. Astazi, insa, pompierii i-au gasit trupul in lac.

"Imi pare atat de rau...am sperat pana in ultima clipa ca nu e acolo...Doamna Anisoara, nu am cuvinte...ne plange sufletul tuturor celor care l am cunoscut..Dumnezeu sa il odihneasca in pace!Multa putere sa puteti sa treceti peste aceasta tragedie"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Vei ramane mereu in inima si sufletul meu! Nu iti voi uita surasul niciodata, mie nici acum nu imi vine sa cred ca ai plecat, erai o persoana mereu cu zambetul pe buze si asa vreau sa te stiu tot restul vietii mele!!!!! Dumnezeu sa aiba grija de tine, iar tu sa ne veghezi pe toti! Amin!".

„Dumnezeu sa-i odihneasca in pace fragedul suflet, iar voua celor ramasi sa va dea putere si sa va mangaie sufletele!!! Mult prea tanar, mult prea trist!!!"

"Tragedia dvs. mi-a rupt inima. Imi pare nespus de rau! Condoleante! Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta imensa durere! O mama nu poate fi despartita de copilsul sau niciodata. El a plecat intr-o lume mai buna, fizic vorbind, dar mereu va fi in preajma dvs. Nu va cunosc, dar lacrimile nu mi le le pot stapani, va impartasesc durerea, caci si eu sunt mama. Cuvintele sunt de prisos, stiu, doar atat va pot spune: NIMENI NU VA PUTEA DESPARTI O MAMA DE PROPRIUL COPIL- NICI MACAR MOARTEA!", sunt doar cateva dintre mesajele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si