Close sidebar
Close sidebar

Durere fara margini in Maramures! Mesaje emotionate pe pagina de Facebook a lui Adrian, baiatul gasit mort in lacul din Ocna Sugatag

Prietenii si apropiatii sunt socati de moartea lui Adrian. La cinci zile de la disparitia sa, baiatul din Sighetul Marmatiei a fost gasit mort in lacul din localitatea Ocna Sugatag. Baiatul disparuse de la o cabana, unde petrecea cu mai multi prieteni.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia a incercat disperata sa dea de urma baiatului, cerand ajutor si in mediul online. Astazi, insa, pompierii i-au gasit trupul in lac.

"Imi pare atat de rau...am sperat pana in ultima clipa ca nu e acolo...Doamna Anisoara, nu am cuvinte...ne plange sufletul tuturor celor care l am cunoscut..Dumnezeu sa il odihneasca in pace!Multa putere sa puteti sa treceti peste aceasta tragedie"

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Vei ramane mereu in inima si sufletul meu! Nu iti voi uita surasul niciodata, mie nici acum nu imi vine sa cred ca ai plecat, erai o persoana mereu cu zambetul pe buze si asa vreau

sa te stiu tot restul vietii mele!!!!! Dumnezeu sa aiba grija de tine, iar tu sa ne veghezi pe toti! Amin!".

„Dumnezeu sa-i odihneasca in pace fragedul suflet, iar voua celor ramasi sa va dea putere si sa va mangaie sufletele!!! Mult prea tanar, mult prea trist!!!"

"Tragedia dvs. mi-a rupt inima. Imi pare nespus de rau! Condoleante! Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta imensa durere! O mama nu poate fi despartita de copilsul sau niciodata.

El a plecat intr-o lume mai buna, fizic vorbind, dar mereu va fi in preajma dvs. Nu va cunosc, dar lacrimile nu mi le le pot stapani, va impartasesc durerea, caci si eu sunt mama. Cuvintele sunt de prisos, stiu, doar atat va pot spune: NIMENI NU VA PUTEA DESPARTI O MAMA DE PROPRIUL COPIL- NICI MACAR MOARTEA!", sunt doar cateva dintre mesajele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI