Recent, în Grecia, a avut loc un dezastru de proporții. Două trenuri s-au ciocnit mortal, unul fiind de mare viteză și transporta pasageri și altul era marfar. În urma impactului cumplit, zeci de persoane au murit și alte sute au fost rănite.

Citește și: VIDEO- MAE: un român se află pe lista posibilelor victime ale accidentului de tren din Grecia

Garnitura transporta 350 de persoane de la Salonic la Atena, iar printre cei care și-au găsit sfârșitul printre fiare se numără și Ionuț.

Ionuț se afla în trenul morții

Ionuț, românul în vârstă de 34 de ani, s-a urcat în trenul morții  din gara Katerini și avea ca destinație finală Atena. Din păcate, drumul său în viață a fost curmat brusc.

Citește și: Român căutat după tragedia din Grecia

După ce a avut loc accidentul, mătușa și cunoscuții lui au făcut mai multe apeluri în mediul online pentru a se asigura că Ionuț este în siguranță și în viață.

Familia românului a fost anunțată ulterior, de autoritățile elene, că bărbatul a decedat.

Citește și: Destine frânte în tragedia din Grecia

Apoi, în fața jurnaliștilor eleni s-a prezentat un bărbat care susține că este fratele lui Ionuț. El a ajuns în Grecia ținând două poze în mână, fiind vizibil afectat și mai ales șocat de cele întâmplate. 

Tânărul a menționat că Ionuț urma să ajungă la Atena pentru a avea niște discuții cu prietenii lui, unul dintre ei fiind alături de el în trenul morții, scrie antena3.ro

Citește și: Lacrimi și sancțiuni după tragedia din Grecia

Famiilia lui Ionuț traversează clipe de coșmar

Trupul neînsuflețit al lui Ionuț va fi transportat în România într-un sicriu sigilat, conform ordinului autorităților din Grecia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cel care pretinde a fi rudă cu Ionuț și care a mers până în Grecia cu poza tânărului în mână, a vorbit cu un jurnalist.

Citește și: Brațul tatuat al unui bărbat dispărut, găsit în burta unui rechin

Jurnalist: Este fratele tău, ruda ta, prietenul tău?

Bărbatul: Un frate.

Jurnalist: Știți că au călătorit în acest tren? Știi cum a fost călătoria?

Bărbatul: Era cu un prieten. Se duceau la Atena pentru a discuta ceva

Jurnalist: De unde au plecat, de aici din Larissa sau din altă parte?

Citește și: Premierul Greciei a făcut declarații despre accidentul feroviar: "Coliziunea este cauzată de o tragică eroare umană"

Bărbatul: Din Katerini. Katerini.

Jurnalist: Știți doar că au fost în tren?

Bărbatul: În tren. El a fost în tren, ei nu știu nimic.

Jurnalist: Cum se numeşte?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul: Ion.

Citește și: Carnagiu în Grecia

Jurnalist: Câţi ani are?

Bărbatul: 34.

Jurnalist: Fratele tău este căsătorit, are o familie, copii?

Bărbatul: Nu, nu, nu are. Nu are.

Citește și: VIDEO- Noi schimbări pentru călătorii CFR. Pasagerii își vor putea alege online locul și vagonul în care vor să stea, începând cu data de 1 martie

Mătușa lui Ionuț a fost și cea care l-a crescut încă de când era un copilaș. Femeia i-a fost ca o mamă tânărului, astfel încât moartea fulgerătoare a tânărului a lăsat-o fără cuvinte. 

„Dumnezeu să te odihnească, suflet bun. Ai luat cu tine o parte din mine. M-ai distrus, nu am cuvinte”, a scris Gina Todor, pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si