Close sidebar
Close sidebar

VIDEO |Durere fără margini! Ionuț și-a pierdut viața în dezastrul din Grecia, după ce două trenuri s-au ciocnit mortal. Mătușa românului este împietrită de durere: „Ai luat cu tine o parte din mine!”

Ionuț este unul dintre oamenii a căror viață a fost curmată brusc și într-un mod inimaginabil de brutal, după ce două trenuri s-au ciocnit mortal în Grecia. Familia tânărului spera ca pericolul să-l fi ocolit pe tânăr.

Ana-Maria Costea,

Ionuț a murit în tragedia din Grecia.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Recent, în Grecia, a avut loc un dezastru de proporții. Două trenuri s-au ciocnit mortal, unul fiind de mare viteză și transporta pasageri și altul era marfar. În urma impactului cumplit, zeci de persoane au murit și alte sute au fost rănite.

Citește și: VIDEO- MAE: un român se află pe lista posibilelor victime ale accidentului de tren din Grecia

Garnitura transporta 350 de persoane de la Salonic la Atena, iar printre cei care și-au găsit sfârșitul printre fiare se numără și Ionuț.

Ionuț se afla în trenul morții

Ionuț, românul în vârstă de 34 de ani, s-a urcat în trenul morții  din gara Katerini și avea ca destinație finală Atena. Din păcate, drumul său în viață a fost curmat brusc.

Citește și: Român căutat după tragedia din Grecia

După ce a avut loc accidentul, mătușa și cunoscuții lui au făcut mai multe apeluri în mediul online pentru a se asigura că Ionuț este în siguranță și în viață.

Familia românului a fost anunțată ulterior, de autoritățile elene, că bărbatul a decedat.

Citește și: Destine frânte în tragedia din Grecia

Apoi, în fața jurnaliștilor eleni s-a prezentat un bărbat care susține că este fratele lui Ionuț. El a ajuns în Grecia ținând două poze în mână, fiind vizibil afectat și mai ales șocat de cele întâmplate. 

Tânărul a menționat că Ionuț urma să ajungă la Atena pentru a avea niște discuții cu prietenii lui, unul dintre ei fiind alături de el în trenul morții, scrie antena3.ro

Citește și: Lacrimi și sancțiuni după tragedia din Grecia

Famiilia lui Ionuț traversează clipe de coșmar

Trupul neînsuflețit al lui Ionuț va fi transportat în România într-un sicriu sigilat, conform ordinului autorităților din Grecia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cel care pretinde a fi rudă cu Ionuț și care a mers până în Grecia cu poza tânărului în mână, a vorbit cu un jurnalist.

Citește și: Brațul tatuat al unui bărbat dispărut, găsit în burta unui rechin

Jurnalist: Este fratele tău, ruda ta, prietenul tău?

Bărbatul: Un frate.

Jurnalist: Știți că au călătorit în acest tren? Știi cum a fost călătoria?

Bărbatul: Era cu un prieten. Se duceau la Atena pentru a discuta ceva

Jurnalist: De unde au plecat, de aici din Larissa sau din altă parte?

Citește și: Premierul Greciei a făcut declarații despre accidentul feroviar: "Coliziunea este cauzată de o tragică eroare umană"

Bărbatul: Din Katerini. Katerini.

Jurnalist: Știți doar că au fost în tren?

Bărbatul: În tren. El a fost în tren, ei nu știu nimic.

Jurnalist: Cum se numeşte?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bărbatul: Ion.

Citește și: Carnagiu în Grecia

Jurnalist: Câţi ani are?

Bărbatul: 34.

Jurnalist: Fratele tău este căsătorit, are o familie, copii?

Bărbatul: Nu, nu, nu are. Nu are.

Citește și: VIDEO- Noi schimbări pentru călătorii CFR. Pasagerii își vor putea alege online locul și vagonul în care vor să stea, începând cu data de 1 martie

Mătușa lui Ionuț a fost și cea care l-a crescut încă de când era un copilaș. Femeia i-a fost ca o mamă tânărului, astfel încât moartea fulgerătoare a tânărului a lăsat-o fără cuvinte. 

„Dumnezeu să te odihnească, suflet bun. Ai luat cu tine o parte din mine. M-ai distrus, nu am cuvinte”, a scris Gina Todor, pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI