Tragedia de la Petroșani a emoționat o țară întreagă, după ce un șofer a dat cu mașina peste 6 copii, pe o trecere de pietoni din Petroșani. Unul dintre ei a murit, iar familia s-a este absolut revoltată și îndurerată.

Cosmin Popan, în vârstă de 11 ani, este cel care și-a pierdut viața pe trecerea de pieton. 

Mama băiețelului ucis în tragedia de la Petroșani are câteva cuvinte să-i transmită celui care i-a retezat aripile copilului ei.

Durere fără margini! Mesajul sfâșietor al mamei lui Cosmin, băiatul de 11 ani ucis pe trecerea de pietoni: „Copilul meu nu mai vine înapoi”

Durere fără margini! Mesajul sfâșietor al mamei lui Cosmin, băiatul de 11 ani ucis pe trecerea de pietoni: „Copilul meu nu mai vine înapoi”

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tânărul de 19 ani care a lovit, pe trecerea de pietoni, şase copii a fost arestat

Mesajul sfâșietor al mamei lui Cosmin pentru șoferul ucigaș

Tragedia a avut loc în seara zilei de miercuri, atunci când un șofer a intrat cu putere într-un grup de copii, care circulau regulamentar.

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru Cosmin, astfel încât el a fost declarat decedat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama băiatului trece prin clipe de coșmar, greu de imaginat și îl consideră vinovat pentru moarte fiului său exclusiv pe șoferul inconștient, care s-a urcat beat la volan.

Citește și: Fetiță de 10 ani, lovită pe trecerea de pietoni, în județul Sibiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Din nefericire, pentru Cosmin medicii nu au mai putut face nimic, așa că acesta a fost declarat decedat.

Mama băiatului trece prin clipe de coșmar, și îl consideră vinovat pentru moartea fiului ei exclusiv pe șoferul care a băut înainte de a se urca la volan.

Mama lui Cosmin are un mesaj foarte dur pentru băiatul de 19 ani care i-a adus sfârșitul. 

„Nenorocitule, meriţi să mori. Copilul meu nu mai vine înapoi”, i-a spus mama lui Cosmin, printr-un mesaj postat pe Facebook, exclusiv șoferului ucigaș.

Citește și: Șapte cadre medicale au fost trimise în judecată pentru ucidere din culpă. Printre acuzații se numără faptul că au lăsat să aştepte afară, în frig, un pacient în stare gravă

Clubul sportiv la care mergea Cosmin, mesaj incredibil de emoționant

Mama micuțului Cosmin nu este singura îndurerată peste măsură.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Reprezentanții clubului sportiv pe care acesta îl frecventa au transmis condoleanțe familiei îndoliate și și-au exprimat disprețul față de șoferul ucigaș, care, potrivit lor, ar trebui să fie aspru pedepsit.

Citește și: Durere fără margini după moartea lui Cosmin Popan, băiatul de 11 ani spulberat pe o trecere de pietoni, în Petroșani! La locul tragediei a fost adusă și o minge de fotbal

„Cu greu ne găsim cuvintele, după tragedia petrecută aseară în apropierea stadionului „Petre Libardi", unde în jurul orei 22:00 un autoturism a acroșat pe trecerea de pietoni 7 copii, care veneau de la serbarea de sfârșit de an organizata de către JIUL PETROŞANI & ŞCOALA DE FOTBAL "DAMIAN MILITARU". Din cei șapte micuți fotbaliști care jucau sub culorile alb-negre ale clubului nostru, din păcate, unul dintre ei a decedat astăzi la spitalul municipal Petroșani, iar alți trei sunt în stare gravă la Timișoara. Avem un dispreț uriaș pentru șoferul în vârstă de 19 ani care a produs tragedia, el nefiind posesorul unui carnet de conducere, dar și sub influența alcoolului, a fugit de la locul accidentului, fiind prins la câțiva kilometri de unde s-a întâmplat nenorocirea. Sperăm din inimă că acest individ să fie cât mai aspru pedepsit de autoritățile din Petroșani. Facem un apel către toți urmăritorii paginii și nu numai: Nu doar în perioada sărbătorilor, ci în fiecare zi, păstrați-vă mintea trează și apelați la coerență, pentru că poate salva vieți! Odihnește-te în pace, Cosmin Popan! Condoleanțe familiei! În același timp vrem să le transmitem un gând bun celorlalte familii încercate greu în acest moment, și multa sănătate juniorilor pe care îi așteptăm să se facă bine și să revină cat mai curând pe gazon”, au transmis reprezentanții echipei Jiul Petroșani, în mediul online.

Citește și: „Ne-a luat ca pe popice”. Cine este Cosmin, băiatul de 11 care a murit în Petroșani, după ce a fost lovit în plin de un tânăr beat și fără permis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si