O tânără mămică româncă, stabilită în Italia, a lăsat goluri uriașe în inimile apropiaților ei. Ea a murit fulgerător, în propria casă. 

Se pare că o explozie i-a curmat viața Alinei Crenicean, o femeie în vârstă de 36 de ani. Tânăra mămică își întemeiase de ceva timp o familie alături de un italian.

Citește și: Scene șocante. O fetiță de patru ani a fost ținută ostatică în beci de propriul tată

Alina a ars de vie, după ce bucătăria a explodat

Românca era stabilită în Sant'Urbano, în provincia Padova, când o explozie s-a produs în timp ce ea pregătea micul dejun. Zgomotul puternic s-a auzit în întreg cartierul.

Până să ajungă pompierii la fața locului, soțul româncei, Michelangelo Negrello și fratele său au reușit să îi scoată din casă pe cei doi copii ai cuplului, de 9, respectiv 3 ani.

Copilașii și tatăl lor au fost găsiți în fața casei care după explozia incredibilă s-a făcut scrum. 

Citește și: Incendiu la etajul zece al unui bloc. O fată de 15 ani a fost ajutată de vecini să iasă din locuință

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Trupul Alinei a fost scos și el din locuința făcută scrum, dar, din păcate, carbonizat. Mama româncei a fost dărâmată de vestea șocantă, că fiica ei a murit.

Din nefericire, trupul Alinei a fost scos din locuință carbonizat. Vestea că femeia a murit a dărâmat-o pe mama româncei:

„Arătați-mi fata! Vreau să o văd pe fata mea", striga mama Alinei în fața casei cuprinse de flăcări.

Citește și: Israelul e în continuare asaltat de proteste. Se cere grevă națională, iar aeroportul și principalele porturi au fost blocate

Familia tinerei mămici este în afara pericolului

După tragedia care a sfâșiat multe suflete, unul dintre copiii familiei a fost transportat cu avionul la spitalul din Padova, unde a fost internat și tatăl său, cu răni și arsuri la nivelul membrelor inferioare. Celălalt copilaș, fetița de 9 ani, a ajuns la spitalul Schiavonia di Monselice.

Din fericire, copii au fost deja externați, în timp ce italianul încă se află pe patul de spital, pentru a primi tratamentul de care are nevoie.

Citește și: Ce a pățit miliardarul rus care l-a făcut "Satan" pe Vladimir Putin

Apropiații Alinei sunt șocați și distruși de durere

Moartea Alinei a lăsat multe suflete goale. Comunitatea din care făcea parte, prietenii, dar și vecinii, au numai cuvinte de laudă la adresa familiei femeii.

„A lor era o familie model. Alina trăia doar pentru copiii ei, muncea zi și noapte pentru ei, la fel ca și soțul ei. În vreo zece ani reușiseră să restaureze complet această vilă, din care acum nu a mai rămas nimic, și să aibă o stabilitate financiară care să le permită să-și întrețină copiii  fără prea multe griji", spune Piero, un

prieten al cuplului.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: FOTO: Primul superiaht printat 3D din lume/ Proiectant: ”Am fost inspirat să creez un iaht cât mai aproape de mare și de natură”

Primarul orașului în care femeia a locuit a vorbit despre cazul româncei. El spune că incidentul s-a întâmplat din cauza faptului că românca a aprins becul sau plita, fiind, probabil, o scurgere de gaze în casa lor, din cauza faptului că familia nu era conectată la rețea.

Citește și: VIDEO- Noul sezon ”Bravo, ai stil!” va avea premiera duminică, 2 aprilie

„Este o tragedie incredibilă. Casa este complet distrusă. E o nebunie, n-am mai văzut așa ceva în viața mea. Se pare că a fost o scurgere de gaz, pentru că familia nu era conectată la rețea. Când doamna s-a trezit, a pornit un întrerupător sau plita pentru cafea și s-a declanșat această explozie care a ucis-o pe loc. Suntem cu toții șocați. Întreaga comunitate este profund zguduită și în doliu. Oferim condoleanțe familiei și ne rugăm pentru ei", a declarat primarul din Sant'Urbano, potrivit Corriere del Veneto.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si