Close sidebar
Close sidebar

Durere fără margini pentru mama Ioanei Condea, la două luni de la înmormântare

Mama Ioanei Condea suferă cumplit, iar mesajele pe care aceasta i le adresează fiicei sale în continuare îți rup sufletul.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Grațiela Condea a fost aspru judecată pentru modul în care s-a folosit de banii din donații care aveau ca scop recuperarea fiicei sale mutilată de un proxenet, dar dragostea pe care a simțit-o pentru fiica sa cu siguranță nu poate fi pusă la îndoială.

”Îmi este tare dor de tine, iubirea lui mami, te iubesc îngerul meu. Când inima te doare, roagă-te neîncetat, căci Dumnezeu este singurul care înțelege suferința ta/ ”Am trecut prin prea multe în viața asta, dar nu mi-am permis să mă las doborâtă. Am plâns și poate nimeni nu a știut, m-au rupt în bucăți, dar m-am adunat și am continuat! Știți de ce? pentru că sunt mamă!”, este mesajul femeii. 

Ce s-a întâmplat cu Ioana Condea

Drama Ioanei Condea în vârstă de 24 de ani originară din Prahova a ajuns să se zbată între viață și moarte într-un spital din Germania.

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță furtuni și vânt puternic: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 septembrie 2024- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

În urmă cu cinci ani, fata a fost obligată de un proxenet să se prostitueze, și pentru că a refuzat, a fost bătută până a intrat în comă. Tânăra a murit în urmă cu două luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI