Close sidebar
Close sidebar

Durere fara margini pentru mama lui Alexis, tanara moarta in #Colectiv! I-a aparut fiica in vis si... - E sfasietor ce mesaj i-a transmis

Au trecut doi ani de la tragedia uriasa din clubul Colectiv, dar pana in momentul de fata nimeni nu a fost gasit vinovat pentru ce s-a intamplat acolo.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Durerea este greu de imaginat si cel mai mult o resimt rudele celor disparuti in tragicul incendiu din club. Printre persoanele afectate se numara si Cristina Matache, mama lui Alexis Matache, una dintre barmanitele din clubul respectiv.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Desi au trecut doi ani de procese, Cristina Matache nu crede ca se va face dreptate in acest caz, dar nu este dispusa sa renunte. "Nu prea cred ca cei responsabili vor fi trasi la raspundere, dar voi merge pana la Dumnezeu sa se faca dreptate si toti cei vinovati sa plateasca.

Nu voi renunta! Momentan se merge foarte incet si suntem mahniti de cum decurge totul si de cum suntem tratati acolo, in sala de judecata. Este o sala mica, stam in picioare alaturi de alte persoane, de alte procese. Deocamdata suntem 6-7 persoane la procese, mai bine zis aceleasi persoane de fiecare data", a dezvaluit femeia.

Cat despre viata fara fiica ei, ea spune ca este greu, dar a invatat sa traiasca asa. "Timpul trece, dar nu vindeca pierderea unicului copil, ci doar inveti sa traiesti cu durerea. Ea este cu siguranta intr-un loc mai bune si ne vom reintalni atunci cand va veni vremea. Exact asa mi-a spus intr-un vis 'Mami, nu mai plange, ca atunci cand va veni timpul, ne vom vedea aici sus'", a spus plina de tristete mama lui Alexis Matache. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI