Preotul roman Jicmon Anton, care are parohia in localitatea Cremona din Italia, a lansat pe 1 noiembrie un apel emotionat pentru a ajuta la repatrierea trupului unei romance de 35 de ani, mama a trei copii care a lucrat ca ingrijitoare in Italia si a decedat saptamana trecuta la Verona. Romanca este de loc din localitatea Butea, judetul Iasi si se numeste Mitrica Maria.  Vezi mai jos apelul parintelui:

“A decedat saptamana aceasta, luni, la Verona, doamna Mitrica Maria, persoana din fotografie, pe care multi dintre dumneavoastra o cunoasteti intrucat era din Butea.
Am primit la biroul parohial solicitarea de face o colecta pentru inmormantarea ei. Moartea este tot timpul un eveniment care ne surprinde, la care nu suntem pregatiti prea-bine niciodata. De aceea, cred ca este bine sa ajutam, mai ales ca zilele aceasta ii pomenim si pe raposati nostri.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei care doriti sa ajutati in acest scop, veti putea face lucrul acesta aducand contributia dumneavoastra duminica viitoare 5 noiembrie la biserica romanilor, din via Bissolati 123, Cremona. La intrarea in biserica, pe masuta de la usa din spate, in interior, va fi un cosulet, unde veti putea lasa oferta dumneavoastra.
Va multumesc in numele rudelor si Dumnezeu sa o ierte!
Pr. Anton Jicmon”

Jurnalistii de la publicatia  Rotalianul au contactat o verisoara a  Mariei Mitrica care a confirmat moartea acesteia si faptul ca parintele este un suflet mare si de incredere care vrea sa o ajute pe aceasta sa ajunga acasa si sa fie ingropata in pamantul natal.  Mai mult aceasta a facut o afirmatie emotionanta despre cauza mortii Mariei Mitrica, spunand ca aceasta s-a stins de dorul copiilor sai lasati in tara.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si