Un tată a povestit că a fost devastat după ce și-a găsit fiica de 11 ani moartă în dormitor. Michael Barber nu a mai putut locui în casă de când a descoperit-o pe Roxy-Mae Barber fără viață în pat. El a declarat vineri că Roxy, "o fată veselă, îndrăzneață și grijulie", nu a arătat niciun semn de suferință sau îngrijorare în zilele care au dus la moartea ei, pe 4 mai anul trecut, scrie Mirror.

Tânăra nu ar fi intenționat să se omoare

Și un medic legist a declarat că, deși actul care a dus la moartea ei a fost deliberat, tânăra nu a intenționat rezultatul. Furnizând o concluzie narativă, medicul legist senior, Paul Smith a spus că nu a existat nicio dovadă de sinucidere sau intenție, relatează Grimsby Live. Într-o declarație citită în instanță, Michael a spus "Sunt devastat și nu am putut să mă întorc în casa în care am găsit-o pe Roxy moartă și am stat cu fratele meu. Acum am vândut-o și mă voi muta cu partenera mea".

Citește și: Reacția halucinantă a mamei fetiței de 12 ani atunci când colegii i-au spus că fiica ei a fost găsită moartă. Momentele șocante, filmate: „Crezi că mint?!”

Fiica sa nu demult se mutase cu el, după ce și-a petrecut primii ani de viață cu mama ei, Tracy Woodliffe, la o altă adresă din Grimsby, Lincolnshire.

"Totuși, vom aduce toate lucrurile lui Roxy în noua casă pentru ca ea să poată avea în continuare o cameră a ei acolo", a adăugat tatăl. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Era frumoasă, amabilă, amuzantă și generoasă. Era o plăcere să fii în preajma ei și iubea muzica. De asemenea, își iubea cele două animale de companie, Toffee și Caramel. Amintirile și dragostea pe care am simțit-o pentru ea vor trăi pentru totdeauna în inimile noastre, chiar dacă a fost cu noi doar pentru o perioadă scurtă de timp”, a mai spus bărbatul.

De asemenea, Roxy   își petrecea mult timp jucând Fortnite pe Playstation cu prietenii ei și pe site-urile de socializare Snapchat și TikTok, a declarat tatăl ei. În săptămânile care au precedat moartea ei, ea era mulțumită că Michael și partenera lui se gândeau să se căsătorească și chiar începuse să planifice acest lucru în caietul ei. Dar în jurul orei 22.30, pe 3 mai, Michael a spus că a auzit o bubuitură puternică, dar nu s-a gândit la nimic. A doua zi, la ora 7 dimineața, a bătut la ușa lui Roxy pentru a o trezi pentru școală, dar nu a primit niciun răspuns. După alte încercări de a primi un răspuns, a intrat în cameră și a descoperit cadavrul fiicei sale. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În declarația sa, Michael a vorbit, de asemenea, despre evenimente care, retrospectiv, ar fi putut fi un indiciu al acțiunilor care au dus la moartea lui Roxy. "A fost un act periculos să facă acest lucru și îmi amintesc că avem de-a face cu tragedia unei fete de 11 ani. Există prea multe necunoscute pentru a judeca care au fost circumstanțele sau ce a fost în mintea ei în acel moment. Nu există nicio dovadă de sinucidere sau de intenție”, a spus medicul legist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si