Un medic și tată din Kansas a murit după ce și-a salvat fiica de 13 ani de la înec, în timpul unei excursii de rafting, după ce pluta lor s-a răsturnat pe un râu, în sudul statului Colorado din cauza curenților mult prea puternici.

În urma autopsiei s-a stabilit cauza morții. Două hemotoame cerebrale cauzate de la o lovitură la cap i-au cauzat decesul bărbatului.

Cum s-a petrecut totul?

Dustin Harker se afla într-o călătorie cu prietenii din biserică și cu 4 dintre cei 13 copii ai săi, la data de 9 iunie. Tragedia a avut loc în zona unui râu din Arkansas. 

Citește și: „O să mă lăsați să mor?” Reacția emoționantă unui tânăr de doar 20 de ani atunci când a aflat că nu mai are mult de trăit. A fost diagnosticat cu o boală rară și a suferit 200 de intervenții

Neurologul în vârstă de 47 de ani a trecut la acțiune după ce pluta care-l transporta pe el și pe trei dintre copiii lui s-a răsturnat. Toți au picat în apa învolburată, iar fiica sa, Camille, a fost prinsă dedesubt. Bărbatul a reușit să arunce pluta de pe fată și i-a ajutat pe toți să se întoarcă la țărm, potrivit  Daily Mail.

Cumnata bărbatului, Sharon Neu Young, a spus presei locale că acesta a stat sub apă aproximativ 15 minute.

Acestuia i-au fost administrate manevre de resuscitare timp de 40 de minute, însă fără niciun răspuns. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Medicul nu a murit din cauza înecului, ci din cauza a două hematoame cerebrale.

„Ei bănuiesc că capul i s-a izbit de niște pietre din râu când a fost aruncat din barcă. Trauma cerebrală este ceea ce i-a luat viața”, a declarat cumnata sa.

Citește și: EXCLUSIV: Lacrimi și durere în familia sportivului mort la 17 ani/ Adrian Horhocea: ”Îl iubesc și îl voi iubi ca pe fiul meu, chiar dacă acum este un înger”

Dustin a reușit să vorbească în timpul salvării, dar după puţin timp a devenit inconştient

„Acesta este tatăl cuiva, unchiul cuiva... Am căzut și am început să plâng pentru că simt că nu am făcut suficient. Trebuia să fac mai mult”, a spus una dintre infirmierele prezente la locul tragediei.

„A părăsit această lume făcând ceea ce îi place”

Soția lui Dustin a postat un mesaj emoționant pe Facebok, după tragedie. 

„A părăsit această lume făcând ceea ce îi place, călătorind și aventurându-se. A fost o excursie de rafting de mare aventură. Chiar pe partea lui, pluta s-a răsturnat. Toți ceilalți au reușit să scape cu viaţă și pun pariu că el a avut ceva de-a face cu asta”, a spus soţia lui.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dustin Harker, originar din Alberta, Canada, lucra la Clinica Hutchinson din 2022.

Citește și: Erou la doar 4 ani! Moartea unui copilaș a salvat viața altor trei: „Mulțumim familiei zdrobite de durere care a făcut posibilă salvarea lor!”

„Dr. Harker s-a alăturat familiei Hutchinson Clinic la începutul anului 2022 și a construit relații semnificative cu pacienții săi și comunitatea noastră în ultimul an și jumătate. El ținea profund la pacienții săi și împărtășea în mod regulat acest sentiment cu cei din jurul lui”, a spus spitalul unde lucra bărbatul, într-o declaraţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si