Potrivit primelor verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 21 ani, din județul Tulcea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Acesta ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore.

Echipajele medicale au efectuat manevrele de resuscitare tânărului de 21 de ani. Din nefericire, acesta a fost declarat decedat.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

S-au efectuat cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului

Accident dramatic în Iași

Pe data de 25 mai, în jurul orei 20:30, oamenii legii din județul Iași au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 în legătură cu producerea unui accident rutier cu victime pe un drum județean din satul Domnița, comuna Țibana.

Potrivit primelor informații apărute în spațiul public în urma cercetărilor efectuate la fața locului, șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare în urma unei tentative de evitare a unui obstacol.

Citește și: Bărbat arestat, după ce a furat o mașină care avea cheile în contact

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acesta a ieșit în afara șoselei și a lovit un stâlp de electricitate, ulterior intrând în coliziune cu două minore și lovind, în consecință, gardul unei locuințe. 

O copilă de 12 ani s-a stins din viață la scurt timp după impact

După acest accident rutier, trei minore au suferit răni, două dintre ele fiind pe spațiul verde și una în autoturism, fiind transportate la spital.

Din păcate, una dintre fete, în vârstă de 12 ani, a pierdut viața aseară. Cele două fete erau prietene foarte apropiate și colege de clasă, iar accidentul a avut loc chiar în fața casei minorei care a supraviețuit.

Conducătorul autovehiculului a fost supus unui test cu aparatul alcooltest la fața locului, rezultatul fiind negativ.

Investigațiile continuă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și pentru a obține o perspectivă completă asupra întregii situații.

Citește și: Unul dintre cei doi muncitori prinși sub un mal de pământ a fost declarat decedat. Polițiștii din Olt au deschis un dosar penal

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si