„Nici măcar o clipă nu am vrut să renunțăm la tine!”, a fost mesajul Adelinei. Fata spune că a încercat 18 zile să vorbească cu sora ei dar fără succes.

Citeste si: Roxana, viitoarea soție a lui Radu Mazăre, amănunte despre căsătoria din închisoare! ”Nu o să am o rochie specială”

Citeste si: Alegerile prezidențiale 2019 vor avea loc pe 10 noiembrie. Anunțul oficial

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Dezastru la Washington. Casa Albă a fost inundată

Citeste si: VIDEO| Jason Momoa, apariție de senzație la Săptămâna Modei

„Timpul trece și nimeni nu ia nicio măsură în legătură cu Sorina. Deja suntem peste măsură de îngrijorați, să nu aflăm nimic despre ea. Doamnele au mai și spus că fetița ar fi bolnavă. Nu știu de ce nu ar duce-o la spital dacă cred că e bolnavă. Și-i fac și poze pe deasupra că e foarte fericită – se cam încurcă în declarații”, a spus Adelina la tv. „E ca și cum ne-ar fi luat o parte din noi, nu mai suntem compleți.

Simțim un gol și asta mai ales pentru felul în care a ne-a fost luată. Nici măcar nu ni s-a permis să ne luăm la revedere, să ne îmbrățișăm. Nu cred că e omenește așa, să iei un copil care practic a trăit la noi 7 ani de zile”, a spus cu lacrimi în ochi Adelina, care a și botezat-o pe fetiță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si