Close sidebar
Close sidebar

Durere sfâşietoare la Piatra Neamţ! Trupul lui Alex a fost adus în ţară şi depus la capelă! Tatăl tânărului mort, devastat de durere! Imaginii cutremurătoare din cimitir!

Tristeţe de neimaginat aseară la Piatra Neamţ. Trupul neînsufleţit al lui Alexandru, tânprul mort în urma exploziei de acum două săptămâni, a fost repatriat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

La cimitirul Borzogheanu din Piatra Neamţ au aşteptat rudele băiatului. Cel mai afectat dintre toţi a fost de departe tatăl lui Alex. Acesta a plâns în hohote şi nu a putut să privească sicriul fiului său.

"Nu învinuiesc pe nimeni din sistemul medical. Acum vreau să îl înmormântez pe Alex, apoi vreau să aflu cum s-a produs explozia. Asta mă interesează", a spus tatăl tânărului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Înmormântarea va avea loc zilele viitoare.

Alex a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corpului în urma unei explozii ce a avut loc în apartamentul în care locuia în Piatra Neamţ. Alex a fost dus la spitalul din Iaşi, acolo unde a fost operat, ulterior fiind transportat în Belgia.

Din păcate, trupul tânărului nu a mai rezistat, iar acum câteva zile a fost anunţat decesul lui.

Detalii şi imagini noi de la Piatra Neamţ ai diseară în jurnalul Ştirilor Kanal D de la ora 18:45!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI