„Este o durere imensă, nu pot să găsesc cuvinte. Multe întrebări vor rămâne fără răspuns. Erau două fete foarte responsabile, nu-mi explic”, a mărturisit Tania, mama româncă a celor două adolescente care au fost ucise de tren în urmă cu câteva zile în Italia.

Procesiunea de doliu la casa Giuliei și Alessiei a continuat fără încetare. Un lung șir de mașini, rude și prieteni, buchete de flori pentru a arăta încă o dată apropierea tuturor, dar și șocul și durerea pe care le împărtășesc în aceste ore la periferia Bologna din Italia.

Citeste si: VIDEO- Tragedie în Italia. Fiicele unei românce s-au stins din viață după ce au fost lovite de tren

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tatăl fetelor, Vittorio plânge fără oprire. Bărbatul repetă că nu are nicio explicație pentru tragedia prin care trece acum. Și este clar că nu poate accepta un astfel de sfârșit.   „Nu am vrut să meargă la discotecă”, le-a mărturisit bărbatul membrilor familiei,  „dar ele au insistat și am cedat. M-aș fi dus să le iau, apoi oboseala și reasigurările lor că vor fi bine...”

, afirmă părintele care nu poate accepta că fetele lui au trecut în neființă. Totodată, tatăl celor două adolescente a declarat că pentru cele două era prima dată singure cu trenul spre Riviera. În general, acea călătorie o făceau împreună.

Sora celor două fete: „Cum pot să mă descurc fără micuțele mele de acum?”

Ștefania, sora mai mare a celor două victime, în vârstă de 23 de ani, și este fiica Taniei din prima căsătorie. 

Cum pot să mă descurc fără micuțele mele de acum?”. Ștefania s-a născut în România, dar trăia în casa lui Vittorio, care a crescut-o ca pe propria fiică.

Citeste si: Un TIR românesc s-a răsturnat pe o șosea din Italia. Şoferul a murit carbonizat

Momentan nu s-a stabilit data în care va avea loc înmormântarea, susține primarul, care continuă să țină legătura cu Sediul Poliției Rimini în așteptarea autorizației pentru predarea trupurilor neînsuflețite și, astfel, pentru a le putea înmormânta. Cu siguranță în formă publică și în interiorul bisericii Madonna del Buonconsiglio, lângă facilitățile sportive și la câțiva pași de Primărie.

Va fi doliu în oraș. Giulia, Alessia, Ștefania și tata Vittorio erau ca un întreg, uniți. Nimeni nu și-ar fi putut imagina vreodată o asemenea nenorocire.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Interlop român, decizie incredibilă. S-a predat autorităților din Italia: „Trebuie să înfrunt această situație într-o țara cu o Justiție corectă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si