Gabi avea doar 20 de ani și o viață plină de vise și planuri. Din păcate, în urmă cu 3 săptămâni ea a murit într-un groaznic accident rutier. În urma sa, tânăra a lăsat o mare de lacrimi și durere. În continuare curg mesaje de condoleanțe pe pagina sa de socializare de la rude, prieteni și chiar de la persoane care nu au cunoscut-o, dar au aflat povestea din presă.

Pe pagina de Facebook a lui Gabi Rîpan, mesajele dureroase continuă să fie postate de către oamenii îndurerați, chiar și la 3 săptămâni de la tragedie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Catastrofă pe autostradă! Un autocar s-a răsturnat: Sunt 13 morți, iar numărul victimelor crește

Printre mesajele dureroase, de încurajare pentru familie este și un mesaj din partea unei rude care este de-a dreptul trist: „Oamenii vor uita, însă familia va suferi mereu” a scris o internaută, pe profilul tinerei de 20 de ani.

Citeste si: Incident tragic în Portul Constanța! Un bărbat a murit după ce a căzut de pe un remorcher în mare

Vă reamintim că în urmă cu 3 săptămâni, Gabi Rîpan s-a stins din viață în urma unui cumplit accident rutier. Ea era din Suceava, dar studia la Cluj. În momentul impactului ea se afla pe scaunul din dreapta a mașinii sale condusă de prietenul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si