Close sidebar
Close sidebar

Dureros! Se întâmplă la 3 săptămâni de la moartea lui Gabi Rîpan. Cu toții se așteptau la asta: "Oamenii vor uita"

Gabi Rîpan, tânăra din Cluj care a murit într-un cumplit accident, este plânsă și acum de rude și prieteni.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabi avea doar 20 de ani și o viață plină de vise și planuri. Din păcate, în urmă cu 3 săptămâni ea a murit într-un groaznic accident rutier. În urma sa, tânăra a lăsat o mare de lacrimi și durere. În continuare curg mesaje de condoleanțe pe pagina sa de socializare de la rude, prieteni și chiar de la persoane care nu au cunoscut-o, dar au aflat povestea din presă.

Pe pagina de Facebook a lui Gabi Rîpan, mesajele dureroase continuă să fie postate de către oamenii îndurerați, chiar și la 3 săptămâni de la tragedie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Catastrofă pe autostradă! Un autocar s-a răsturnat: Sunt 13 morți, iar numărul victimelor crește

Printre mesajele dureroase, de încurajare pentru familie este și un mesaj din partea unei rude care este de-a dreptul trist: „Oamenii vor uita, însă familia va suferi mereu” a scris o internaută, pe profilul tinerei de 20 de ani.

Citeste si: Incident tragic în Portul Constanța! Un bărbat a murit după ce a căzut de pe un remorcher în mare

Vă reamintim că în urmă cu 3 săptămâni, Gabi Rîpan s-a stins din viață în urma unui cumplit accident rutier. Ea era din Suceava, dar studia la Cluj. În momentul impactului ea se afla pe scaunul din dreapta a mașinii sale condusă de prietenul său.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI