Am intrat intr-o noua era glaciara? Recorduri negative inregistreaza temperaturile chiar si in zone unde frigul este napaznic.  
Intrebari provoaca si scenele socante surprinse in Kazakhstan la minus 52 de grade.

La fel de infioratoare este si imaginea cainelui inghetat in mijlocul unui camp.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Organizatiile pentru protectia animalelor din Asia Centrala trag un semnal de alarma. Zeci de animale au fost gasite fara suflare pe campuri in ultimele zile din cauza gerului nemaivazut.

Schimbarile climei sunt analizate de specialisti din intreaga lume la forumul mondial de la Davos. Fenomenele meteo extreme sunt incadrate intre cele 30 de tipuri de risc la nivel global pentru anul 2018.  

Valul de frig nemaivazut din America si o parte a Europei au adus din nou in discutie racirea accentuata a vremii pe intreaga planeta.

Saptamana aceasta, in Rusia, au fost inregistrate temperaturi record. Termometrele au aratat si minus 62 de grade Celsius. Totusi in regiune,  anul 1933 a fost cel mai friguros cu o temperatura inregistrata de  minus 67, 8 grade Celsius.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si